attention to all bloggers !



Hye peeps ! Terima kasih kepada semua bloggers yang follow blog buruk aku ni. :] Tengok gambar atas macam marahkan ? Tak marah tapi baran. :)

Nak kata aku amalkan 'you follow me, i follow you back' memang aku buat. sumpah! aku buat.
tapi
mungkin certain blogger ada yang tak alert. Bila korang follow aku, aku akan follow korang balik. tapi, ada yang aku tak dapat nk follow balik sebab aku tak dapat detect link blog blogger tersebut.

Kalau dah follow, then bagitahu dekat tagboard, boleh la aku follow balik. Bukan aku sorang jek tapi bloggers yang lain pun mesti pernah kena jugak.

aku ada tutorial dekat sini, dah lama da aku buat tutorial ni untuk paparkan link blog
Check this out!

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2011/04/tutorial-paparkan-link-blog.html


Comments

  1. betul betul. btw, jom lah join segmen shiema (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  2. btol tu...kang bile tak follow dikatenye sombong plak....tah ler...

    ReplyDelete
  3. dah folo. lawa tul blog.!

    ReplyDelete
  4. nice blog..suke ngan polkadot neh..hehehe..thanx coz bw blog yg xseberapa..dari segmen yang sama..dan da follow..

    http://sikecilaina.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  5. @sueshe
    terima kasih sueshe ! SoL follow balik :)

    ReplyDelete
  6. @emy|farid

    terima kasih. blog awak pun cantik jugak. :)

    ReplyDelete
  7. @Sekamar Rindu

    terima kasih. SoL selalu bw blog awak. :)

    ReplyDelete
  8. Hehehe memang baran habis la ni?
    Rilex la yer.
    :)
    Jgn marah2 tau.
    Jadilah tuan blog yg secute blog kamu juga :)
    Hehehhe

    ReplyDelete
  9. @Zaki Muhammad kalau baran macam muka atas tu tak jugak, nampak cute. owner nya tak cute pun. haha :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin