Posts

Showing posts from May, 2014

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Image
okay, 1 Jun 2014 merupakan tarikh pelajar diploma akan mendaftarkan diri disemua UiTM termasuk lah juga UiTM Jasin, Melaka. Aku ucapkan selamat datang kepada adik diploma sekalian, selamat menempuh onak dan ranjau sebagai seorang mahasiswa dan mahasiswi..

Untuk pelajar diploma UiTM Jasin yang bakal mendaftar, jangan risau, gundah gulana dengan banyak persoalan dalam kepala otak macam mana lah agaknya suasana dekat kampus baru ni..UiTM Jasin adalah kampus baru, jadi buat masa ni fasiliti dan kemudahan telah disediakan dengan sebaik mungkin. i promise okay!

1. Kolej Kediaman.

Kemudahan yang disediakan adalah kolej kediaman, untuk pelajar diploma telah disediakan kemudahan kolej untuk siswi dan siswa. Kolej siswi sebanyak 3 blok dan kolej siswa sebanyak 2 blok. Kolej dia mcm apartment, setiap apartment 1 bilik air dan 3 bilik utk 2 orang, maksudnya 1 apartment ad 6 orang. Untuk makluman buat pelajar ijazah, kemudahan kolej tidak disediakan. sila betulkan kalau salah.

UPDATE UPDATE UPDATE



Dear my No.1 bestie,happy birthday to you

Image
Tanggal 3/4/1991 didalam berkat bulan Ramadhan, maka lahirlah seorang bayi lelaki yang bernama Muhamad Nur Amarul b. Samsudin. Mungkin dah terlalu lambat untuk aku ucapkan selamat hari jadi kepada satu-satunya kawan aku yang paling rapat. Happy belated birthday to you. Semoga apa yang diimpikan semuanya tercapai, cepat dipertemukan jodoh, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, sihat tubuh badan, dipermudahkan segala urusan.

Terima kasih sbb sudi jadi kawan, sahabat untuk aku selama 5 tahun lebih kita dh berkenalan. Bukan senang untuk kita berpisah begitu sahaja, susah senang suka duka kita sentiasa bersama. Semoga persahabatan kita tak terputus, semoga kita akan saling faham memahami dengan pegangan masing-masing. Semoga kita tak akan bermusuhan jika ada sengketa antara kita berdua. 
Budi baik kau memang tak dapat aku balas dengan wang ringgit. Terima kasih sebab sanggup tunggu aku habiskan diploma walaupun supposely kau dh graduate lebih awal dari aku. Terima kasih sebab memahami kar…

what the fish!

Ya ALLAH, seriously nak update blog, tapi tak ada idea lah nk cerita apa. Idea please come to papa~! (: