Posts

Showing posts from November, 2014

Semester 5, proposal FYP

Image
Dh pukul 1:24 pagi dan aku masih tak tidur lagi. Kelas pack sampai ke petang. Dah sampai rumah,badan terus rasa lemah dan rasa mengantuk aje. Itu petanda otak kita lemah. So, aku perlukan tidur yg cukup..padahal selama ni aku terlebih tidur. Lepas isyak, aku dh tak tahan sangat terus aku tidur sampai pukul 10. Kenapa lah tak terus tidur sampai bangun 7 pagi esk..sekarang ni aku dh tak boleh tidur. Habiskan tengok 1 movie and now aku tak tahu nk buat apa. Bilik dh gelap. Amarul dh dibuai mimpi. Maka terciptalah entri untuk permulaan November ini..Panjang gila intro aku..kihkihkih


 Smlm hari isnin aku ada 2 test untuk yg pertama kali bagi semester 5 ini. Subjek security dan algorithm, sebenarnya aku memang tak bersedia lagi nk jawab test sbb tak cukup preparation. Aku sibuk buat flowchart untuk FYP. Semester 5 memang semester yg tough untuk semua student degree especially student FSKM. Kenapa aku ckp mcm tu? Sbb masa semester 5 ini lah, kami kena buat proposal FYP. Waktu ini lah kami k…