Posts

Showing posts from October, 2010

Final Exam 2010

Image

Lecturer Muda

hye, apa khabar semua??
harap sihat ya hari ini..
hari ni aku tinggal sorang2 dalam bilik.
semua roommates aku balik kg.
bosan rasanya duduk dkt sini.
aku dh balik da hari tuh.
tapi sekejap jek.
sebab isnin aku kena submit final project multimedia aku. alhamdulillah, dh selamat submit.
en L pn x ad complain apa2. so, aku anggap dia puas hati.
masa aku nak balik sini, ad 1 peristiwa yg x akan aku lupa. cerita dia mcm nih,
aku bertolak muar dlm pukul 2 gitu. so, sampai segamat dh petang. aku mesej la kawan aku,Radzi. aku tanya dia bus kuning ad x?? dia ckp x ad. aku dh fikir2 nak naik apa kalu x ad bus? naik taxi?? oh tidak!! mahal sangat.aku sorang jek. kalu 4 orang boleh bagi2..ini x boleh jadi. so aku fikir better aku jalan kaki jek masuk uitm tuh,
bila dh sampai replika durian, aku tekan loceng. aku turun, sambil pakai earphone aku jalan lenggang kangkung. dalam hati harap2 adalah yg nak tumpangkan aku ni. tapi hampeh. dh dekat 10 kereta lalu. x ad pn yg nak tumpangkan aku.
masa tu…
salam.
selamat pagi semua.
dengan izin Allah harap kamu semua sihat sejahtera.
dah lama rasanya tak buka blog nih.
always busy with assignments.
sebab tuh x sempat nak buka blog.
Hari ni aku ada presentation CSC138.
Takut rasanya nak present sbb coding aku tuh ada problem lagi sebenarnya.
Tapi x dpt detect tang mana yang buat problem tuh.
Group partner aku ada 2 org iaitu TiQa dgn Ejat.
LAst2 minute sebenarnya baru nak buat.
Itu pun mengharapkan bantuan kawan2 yang lebih pro tentang coding nih.
Pening kepala otak aku nih memikirkan apa yang kurang dkt coding aku nih.
Memang aku appreciate sangatsangat lah kepada Amarul dan Munir sebab diorang sanggup tolong aku walaupun dh last minute baru nak cari diorang.
coding aku pasal jual kek, aku buat merepekrepek jek.
Assignment banyak sangat.
dh nak final, baru nak bagi assignment.
jumaat aku ad presentation CSC253.
multimedia ni aku buat pasal FSKM CD Kit.
Hatta
Ain
Diyana
diorang uh semua group member dengan aku.
X siap lagi tp dh nampak l…