Posts

Showing posts from April, 2013

My 22nd Birthday

Alhamdulillah, 23 April yang lalu merupakan hari jadi aku yang ke-22. Terima kasih kepada semua kawan-kawan, makcik, pakcik, adik beradik, nenek dan mak abah aku di atas ucapan "selamat hari jadi!" kepada aku tak kira dekat FB, sms dan face to face pun ada jugak..
Siapa yang tak happy kan bila orang sambut hari jadi kita, tapi tak mengharapkan sangat pun.At least, orang dh ucap selamat hari jadi pun dah kira bermakna bagi aku.
Terima kasih kepada keluarga aku sebab sambut hari jadi aku di kedai makan apa ntah nama dia. Tak ingat pulak nama kedai tuu..Dapat makan besar tuuu dengan family. Dah lama tak buat gathering, bersuka ria. Cuma seorang tertinggal dekat Muadzam Shah, Pahang. Itu pun merajuk lepas nampak photo dalam FB. Sorry cik dayah!my 3rd sister. >.<
Terima kasih la kepada my 2nd sister cik Solehah sebab sudi belanja makan besar bersama dengan family. Memang kenyang gila sampaikan perut dh kembung habis. memang padat di isi dengan tomyam campur, daging masak m…

Alhamdulillah. DIPLOMA, DONE.

okay, sepatutnya entry ditulis pada 1 April 2013, tapi disebabkan masa yang sangat padat.
Tak sempat nak menaip, selalu buka blog ni. tapi itu lah, rasa berat jek tangan ni nak menaip.
Kalu tengok, fb lama-lama boleh pula.
Balik pada tajuk, sebelum ni 3/12/2012-8/3/2013 aku dah selesai menjalani latihan praktikal.
Dan Alhamdulillah, akhirnya aku berjaya menyiapkan Final Year Project aku bergandingan dengan kawan baik, amarulsamsudin. Sekaligus berjaya menamatkan diploma selama 3 tahun ini.

Bersyukur sangat-sangat dengan penat lelah menuntut ilmu.
Akhirnya dapat juga grab diploma.
Memang banyak suka duka waktu belajar ni,
kira balance la. kalau suka-suka sangat, itu yang dapat duka.
Paham-paham jek la maksud kau tuuuu.. bhahahaha

UPU dan Penerapan pun dah mohon,
tapi, UPU tu leceh banyak. Bukan sikit.
Nak kena print/photostat itu ini lah,
patutnya nama dah online, semuanya kena lah online.
Ini tidak, Dah kena pos borang ke IPTA terpilih..
Amendeeeeee lah!

Insha Allah, kalau ada rezeki…