Pages

2/22/14

oh yeah! and I'm officially graduated.

okay. ini kisah lama. Disebabkan dah berkurun tak buka blog dan ada post yang dalam draft. So, aku nak publish kan jugak. Alhamdulillah, akhirnya aku dapat jugak mengenggam diploma yang memakan masa sangat panjang tapi at the end berbaloi juga.

Tak sangka dapat juga habiskan diploma dan banyak kali aku give up, selalu fikir aku tak boleh bawa course ini tapi alhamdulillah aku ada kawan sejati, sahabat dunia akhirat aku yang tak putus asa untuk beri nasihat dan push aku untuk teruskan pengajian ini.


Sahabat dunia akhirat aku disebelah kanan, Muhamad Nur Amarul B Samsudin

terima kasih banyak-banyak sebab sanggup tunggu aku habiskan juga diploma walaupun sepatutnya dia boleh habis awal dari aku. T_T


terima kasih kepada mak abah, adik dan pakcik yang sanggup datang untuk celebrate bersama dengan aku. Memang tak sangka diorang sanggup gerak pagi dari Muar ke Shah Alam. Terkejut jugak bila dpt call masa subuh, ckp dh sampai Shah Alam. Padahal aku tak bangun tidur lagi masa tu. :)


Diploma Sains Komputer, akhirnya dapat aku genggam walaupun banyak kenangan pahit dan manis aku tempuhi bersama keluarga, pensyarah dan kawan-kawan. 

Terima kasih