Posts

Showing posts from January, 2018

Best Place Untuk Melepak Di Muar

Image
assalamualaikum,

hi apa khabar you guys! dah lama tak update blog.. harini saja je nak update, kebetulan memang dah melepak, kerja pun dah settle. hahaha

mungkin benda ni boleh jadi thread. insha Allah. kumpul sikit-sikit tempat yang best untuk lepak dekat Muar ni. sebab rasanya aku sebagai anak jati Muar pun anggap nak mencari tempat lepak agak susah dekat Muar ni.

Tempat makan memang banyak tapi tempat yang kita boleh stay lama-lama untuk chill and relax sambil spend time dengan kawan-kawan atau famili susah nak cari.

1) Coffee + Cream Cafe

You guys boleh je search nama kedai dekat google maps.. Kalau refer pada review dekat google maps tu, memang ramai suggest tempat ni selesa untuk melepak dengan harga yang agak berbaloi.. mungkin la kot. tapi aku rasa ada jugak mcm mahal.. Kek dia sedap.

Mana yang minat coffee, sini banyak jenis. Aku tak minat sangat coffee sampaikan tak tahu nak order apa. Last2 aku minta pendapat staff situ, menu apa yang sedap. hahaha entah air apa yang dia su…