Best Place Untuk Melepak Di Muar

assalamualaikum,

hi apa khabar you guys! dah lama tak update blog.. harini saja je nak update, kebetulan memang dah melepak, kerja pun dah settle. hahaha

mungkin benda ni boleh jadi thread. insha Allah. kumpul sikit-sikit tempat yang best untuk lepak dekat Muar ni. sebab rasanya aku sebagai anak jati Muar pun anggap nak mencari tempat lepak agak susah dekat Muar ni.

Tempat makan memang banyak tapi tempat yang kita boleh stay lama-lama untuk chill and relax sambil spend time dengan kawan-kawan atau famili susah nak cari.

1) Coffee + Cream Cafe

You guys boleh je search nama kedai dekat google maps.. Kalau refer pada review dekat google maps tu, memang ramai suggest tempat ni selesa untuk melepak dengan harga yang agak berbaloi.. mungkin la kot. tapi aku rasa ada jugak mcm mahal.. Kek dia sedap.

Mana yang minat coffee, sini banyak jenis. Aku tak minat sangat coffee sampaikan tak tahu nak order apa. Last2 aku minta pendapat staff situ, menu apa yang sedap. hahaha entah air apa yang dia suggest, tapi aku rasa pahit je airnyaaa. hahahaahha

Non-coffee pun ada jugak. So, siapa tak minat coffee, boleh la pilih non-coffee atau tea.. Non-coffee tu macam air juice kalau tak silap.


just decoration. Guna bunga segar tau

Macam2 jenis kek, roti pun ada.

kalau cerah lagi, nampak la mcm gini dengan cahaya luar masuk melalui tingkap.

ini view bila waktu malam, guna lampu neon nampak selesa, sedap mata memandang. hehehe

Cantik kan world map dekat dinding tu?

so, next tempat apa pulak yang akan ku terjah? hahaha

siapa yang stay muar tu, kalau tahu tempat best untuk melepak. You guys boleh komen dkt bawah atau just email me di mohamadsolehin@gmail.com

bye guys

muahciked! hahahaha

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin