Posts

Showing posts from August, 2016

Rindu

Ya allah, dah lama tak ber-blog. Dah lama rasanyaa tinggalkan dunia blog ni.. Rindu betul dengan blog kesayangan aku ni.

Rindu nk berceloteh dalam blog ni buatkan aku terfikir, ada lagi ke manusia yang membaca blog? Hahaha

Ye laaaa, zaman sekarang ni kan semakin canggih. Contohnyaa mcm myspace, dulu bukan main famous lagi. Myspace tu mcm facebook sekarang ni. semua benda nak update dalam tuuu.

Alhamdulillah, aku sempat merasa buka akaun myspace. Hahahaha 😄

Tiba-tiba teringat mcm mana aku boleh create blog ni. Zaman belajar diploma dulu, aku berkawan dgn seorang mamat ni. Kiranyaa mcm bestfriend la, tapi tak lama kenal dia sbb dia dismiss. Huhuhu

Tapi sekarang alhamdulillah, dia dah berjaya. Masuk je IPT lain, terus maju kedepan study dia.

Okay, back to the story. Punca wujudnya blog aku ni disebabkan awek dia. Hahaha

Apa kena mengena blog aku ni dengan awek dia. 😉 Awek dia buat blog utk create dijadikan memory indah masa percintaan mereka berdua.

Dari blog awek dia tu laaah aku dpt update l…