Posts

Showing posts from October, 2011

Senarai Peserta Segmen

Image

Jom Sarapan!

Image
Good Morning u ollss!! hari aku terbangun awal pulak. Dh berdua jek dalam bilik nih. Yang lain dah balik. Seram jugak rasanya. Haha

Baru pukul 6.00 pagi, perut dh berkriuk-kriuk, merengek nak makan. Apa lagi, aku terus capai koko krunch dengan full cream milk. Nyum nyum, sedap pulak rasanya!!

Punya la selebet, sampai makan dalam jug. Haha tumple ware semua dah simpan dalam beg. Malas nak selongkar balik.

Rasa bosan pulak bila kawan-kawan ramai yang dah balik. Nak duduk sini sampai hari sabtu. Alahai! boleh bengkak otak dibuatnya.

Nak tengok movie, drama pun dh bosan. Tak ada benda lain ke yang boleh aku buat. Nak main game. Game semua tak besh-besh. Tido lah jawab nya. Haha

Wordless Wednesday #2

Image

Dh Habis dah.

Assalamualaikum

Hye bloggers! Dh lama sangat tak update blog. Sebelum nih, aku sangat la busy. Alhamdulillah, hari ini sempat nak post something. Final exam pun dah habis. Baru jek tadi selesai. Lega rasanya bila dh lepas semua paper. Lepas risau bila nak tunggu result plak. Kepada kawan-kawan yang dh sem akhir nih, HAPPY GRADUATION!!

Aku ada lagi dkt segamat nih. Jadi junior la lepas nih. Haha