10/6/11

Jom Sarapan!


Good Morning u ollss!! hari aku terbangun awal pulak. Dh berdua jek dalam bilik nih. Yang lain dah balik. Seram jugak rasanya. Haha

Baru pukul 6.00 pagi, perut dh berkriuk-kriuk, merengek nak makan. Apa lagi, aku terus capai koko krunch dengan full cream milk. Nyum nyum, sedap pulak rasanya!!

Punya la selebet, sampai makan dalam jug. Haha tumple ware semua dah simpan dalam beg. Malas nak selongkar balik.

Rasa bosan pulak bila kawan-kawan ramai yang dah balik. Nak duduk sini sampai hari sabtu. Alahai! boleh bengkak otak dibuatnya.

Nak tengok movie, drama pun dh bosan. Tak ada benda lain ke yang boleh aku buat. Nak main game. Game semua tak besh-besh. Tido lah jawab nya. Haha

1 comment:

  1. senang geng pakai jag.. terus tuang dlm mulut..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...