Jawapan JOM TEKA! #2

hye peeps! Segmen Jom Teka! #2 dah pun habis. Banyak juga jawapan yang aku terima. Ada yang jawab ikan, liquid paper, pen, klip kertas. Dari mata mereka mungkin ada kena mengena dengan tekaan diorang. :)

Gambar dekat atas adalah gambar korang kena selesaikan, dan mungkin clue yang diberi tak ada kena mengena langsung dengan objek tersebut. Harap maaf, saja jek nak bagi tension dan jawapan untuk Jom Teka! #2 adalah penyangkut baju. :)

Apa-apa pun, terima kasih kepada bloggers yang datang blogwalking dan yang mencuba menyelesaikan soalan Jom Teka! #2. :)

Blogger yang dapat menjawab dengan jawapan betul adalah Normi |Nadia Eshak |Faizah Husna . Tahniah diucapkan. :)

Seperti yang dijanjikan blog mereka akan di promote di blog SoL selama 24h. So, jom kita follow mereka. :)

bye!

Comments

  1. hakhak ... tere jgk teka2 nih..
    terime kasih daun keladi..lain kli wat teka2 gmbr lg..syiokkk ! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2. Insyallah, ada masa nanti boleh buat lagi. :)

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin