Pages

1/22/12

Berhati-Hati ketika Login FB

Hye bloggers ! Untuk perkongsian maklumat. Jika korang diminta untuk klik dan login ke laman web yang seakan-akan facebook ini, pastikan KORANG JANGAN SESEKALI LOGIN di web tersebut kerana ia adalah salah satu cara baru hackers untuk dapatkan ID dan password korang semua...pastikan url fb betul-betul www.facebook.com/ bukan seperti diatas.

10 comments:

  1. yeke?
    dahsyat betul manusia skg ni. ishh3

    ReplyDelete
  2. wah...apa larh faedahnya hack orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hackers akan ambil kesempatan dengan menyamar sebagai korang. Macam2 dia boleh. :)

      Delete
  3. oh thanks for this info. berguna ni! :)

    hai, mcm2 la hackers ni. haritu imam muda najdi dah terkena. ksian dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome! :) lepas ni semua kena lebih berhati-hati.

      Delete
  4. thanks inform.. lame dah tak bukak fesbuk tuh.. macam bosan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. Betul tu,mmg bosan pun. :)

      Delete
  5. ish2..xde keje betul hacker2 nyh..p la buat keje b'faedah ckit..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu x pe. menyusahkan orang jek. :)

      Delete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)