Berhati-Hati ketika Login FB

Hye bloggers ! Untuk perkongsian maklumat. Jika korang diminta untuk klik dan login ke laman web yang seakan-akan facebook ini, pastikan KORANG JANGAN SESEKALI LOGIN di web tersebut kerana ia adalah salah satu cara baru hackers untuk dapatkan ID dan password korang semua...pastikan url fb betul-betul www.facebook.com/ bukan seperti diatas.

Comments

  1. yeke?
    dahsyat betul manusia skg ni. ishh3

    ReplyDelete
  2. wah...apa larh faedahnya hack orang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hackers akan ambil kesempatan dengan menyamar sebagai korang. Macam2 dia boleh. :)

      Delete
  3. oh thanks for this info. berguna ni! :)

    hai, mcm2 la hackers ni. haritu imam muda najdi dah terkena. ksian dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome! :) lepas ni semua kena lebih berhati-hati.

      Delete
  4. thanks inform.. lame dah tak bukak fesbuk tuh.. macam bosan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. Betul tu,mmg bosan pun. :)

      Delete
  5. ish2..xde keje betul hacker2 nyh..p la buat keje b'faedah ckit..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu x pe. menyusahkan orang jek. :)

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin