1/30/12

Segmen : Jom Berkenalan dengan Sahabat Blogger


Hye peeps ! Shiema Sufian ajak aku join segmen baru dia. Rasa excited pulak bila owner yang invited join segmen dia. Haha

So, aku pun join la dengan ikhlas hati, gembira sebab akan dapat kenal ramai sahabat blogger. :)
Kalau korang berminat nak join jugak, klik jek banner dekat atas tu.

Name : mohamad solehin bin mohamad nor
Age : 20 tahun
DOB : 23 april 1991
start become blogger : since 2010

32 comments:

  1. nak serta juga boleh ke? mcm mana?
    hurmm

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama. hihik :D

    ReplyDelete
  3. haihai, singgah sini pulak dari segmen yang sama ^_^

    jemputlah ke blog saya ye

    http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dgn-sahabat.html

    ReplyDelete
  4. singgah jenguk kawan2 di kala malam :)

    ReplyDelete
  5. dtg sembur2 haruman lavender kat sini...eheks..:D

    ReplyDelete
  6. singgah n follow dr segmen sama..
    do follow back ea.. :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. hye....dr segmen yg same gak.....nice blog btw...hehe...dah follow solihin dah....sudi2 la folllow ye...^^

    ReplyDelete
  8. lalala..dari sigmen yg sama..dah follow sini..:)

    ReplyDelete
  9. slm. singgah sini bls kujungan awk.. tensg sudi singgah blog sy. da follow awk. =)

    ReplyDelete
  10. TQ soul lee hin singgah blog kamek...haha...nice to know you blogger ;)

    http://missaty.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  11. wah2 .. hehe , datang dari segmen yang sama jugak ..

    ReplyDelete
  12. tadaaaa singgah sini... hahha dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yg sama. dh follow sini ritu =)
    my id: azilron_success

    do visit mine too
    misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  14. terima kasih datang sini. :) SoL akan balas kunjungan blog korang.

    ReplyDelete
  15. Haii , Sy dri segmen yg sme . ^^ , Slmt bknalan yea ><

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  16. @Yaya ★selamat berkenalan jugak Yaya. :)

    ReplyDelete
  17. Thanks awak sudi join. sorry lambat menjenguk sebab shiema busy. keep in touch ye (:

    ReplyDelete
  18. hyep-3.. balas kunjungan anda di sini !! btw.. thankz sudi singgah blog sye !! :DD

    ReplyDelete
  19. hye , from segmen yg same juge ^^ nice to meet :)
    http://cakarewala.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  20. singgah dr segmnt yf sama (;

    nway ! nice blogerr

    ReplyDelete
  21. hye2 jalan sini n follow juga. Cantik blog. rajin follow me back k ^_^ thanks.

    http://lindosays.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. selamat berkenalan..^^
    thanx visit mine..
    visit u back..follow sini skali ye..

    ReplyDelete
  23. Cutenya blog.. lg2 icon2 comey kat tagboard..

    =)

    slmt berkenalan ^^

    ReplyDelete
  24. heyya! cute gilaaa blog nih >.<

    http://kikolotto.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. selamat berkenalan..^^
    dr segmen yg sama..nice to know u..

    http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  26. salam ukhwah...
    dari segmen yang sama...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...