Dah Cecah 300. Alhamdulillah

Hye peeps ! macam mana dengan hari sabtu korang semua ? dapat la relax-relax bersama family, bangun lambat, mengeliat badan setengah jam. :)

Alhamdulillah, hari ni follower aku dah bertambah. Tak sangka ramai yang sudi follow blog aku. Dah cecah 300 followers dah. Terkinja-kinja jugak sebenarnya buat entry ni. Hahaha

Siapa la yang tak gembirakan follower dah ramai, sedangkan Hamis Jalikha pun masih happy bila follower dah 35288.

Terima kasih kepada Cik Asha yang dah jadi follower aku ke 300. :) Jom kita ramai-ramai follow blog dia pulak. Klik gambar bawah ni.


Terima kasih juga pada semua follower yang lain. Sorry kepada follower ke 200 sebab tak larat nak cari awak. :) Ajak ramai-ramai follow blog aku ! :]

bye ! :)

Comments

  1. thaniah...lepas ni boleh target 400 plak kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.Haha,harap2 dapat la 400 tu yek. :)

      Delete
  2. sabtu ..best la petang ni dapat gi pasar malam..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la. Dekat segamat. pasar malam buka hari jumaat semalam. :)

      Delete
  3. waa.. sama lerr..
    hihi, hihi.. usaha nak tingktkan lagi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. sama la. Excited bila ada blogger follow. :)

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin