Pages

1/8/12

Not Feeling Well.

Hye peeps! Dah lama tak jengah blog korang semua. Sejak akhir-akhir ni aku rasa kurang sihat. Badan rasa tak selesa, batuk, selsema jek lagi-lagi sekarang ni kan musim panas. Dekat Segamat dah seminggu tak hujan..Kawan-kawan dah sarankan minum air putih banyak-banyak. Hello! i dah banyak kali minum. Pagi, petang, siang, malam dah habis 1 jug besar air kerjakan. Malam-malam bangun kencing tak habis-habis. Sabar jek la. Sekarang ni, kalau panas jek. Aku mandi terus, berkubang dah macam kobau dekat bendang da.

Insyallah, isnin nanti kena pergi klinik dkt kampus. Nak minta ubat kaw-kaw punya! Nak concentrate dalam kelas sebab lepas ni dah start quizzes dengan test. Faham-faham la bila dah batuk, mmg tak kan berhenti. Kejap-kejap batuk, ganggu members jek nanti.

ok la, semoga aku cepat sembuh! Dapat jalani kehidupan macam biasa selepas ini. :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)