Fibox vs Shoutbox

Hari ni member ad suggest guna Fibox. Mula-mula pelik la kan, dengar nama pun x sedap. Ingatkan gearbox ke. Fibox ni lebih kurang macam shoutbox. Mesti korang tahu kan shoutbox tu function dia untuk apa kan? Sama la jugak dengan fibox. Cuma sekarang ni shoutbox dh kena bayaran kalau nak guna servis dia lagi. Huuuhh, kedekut punya shoutbox! puihhh.

Fibox pulak wujud tiba-tiba walaupun masoh dalam beta version. Lagi simple bentuknya. Free pulak tu. Siapa yang tak nak benda free kan. Korang boleh cuba letak dekat blog korang. Lepas ni boleh la gosip-gosip lagi. :)

ini website dia http://www.fibox.ws/index.php

Selamat mencuba. salam

Comments

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin