Tutorial : Paparkan link Blog

Assalamualaikum

Hye semua, asyik gedik girls jek kan! Haha

Tadi aku ada blogger yang baru follow blog aku nih. Terima kasih diucapkan.

Ingat nak follow balik lah kan.
Tapi tak dapat plak detect mana blog dia sebab tak ada link.

Sesetengah blogger yang mungkin tak perasan atau tak tahu langsung mana mana supaya link blog boleh dipaparkan.

SoL ada cara macam mana blogger lain boleh jenguk blog korang balik.

Cuba tengok gambar dekat bawah nih ha.

Tak ada link

Ada link

Mohon Maaf kepada blogger yang terpilih. :)

So, dekat sini aku ada cara nak paparkan link blog korang.

Senang jek. Ada 3 step jek.


Edit Profile >>  Select Blogs to display >> Save Setting.

Selamat mencuba. :)

Comments

  1. nice tips..mgkin ada yg xprasan setting tu..or follow scra ikhlas :)

    ReplyDelete
  2. wah ko pun kene hehehe..tu ler aku terpkse gune misterlinky tu

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum.. jom join..

    http://bungaespadrilla.blogspot.com/2011/03/contest-mencari-follower-bertuah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin