Ada yang volunteer tak?.

Assalamualaikum
Hye kawan-kawan.
Alhamdulillah, sekarang aku masih dalam mood exam.
Perasaan pun bercampur aduk, 
stress
nak sepak orang
nak tendang orang
semua ada, cuma tak dapat nak buat sebab tak yang volunteer nak diperlakukan sebegitu. 
Ada yang volunteer ke dekat sini? Haha
Pagi tadi aku baru habis kan 1 paper
Memang mencabar jiwa bila nak menjawabnya.
Otak pun dah habis perah dah pun, keluar output sikit jek.
Alahai, mana tak stress sebab bersungguh baca slaid dan note
tapi
soalan yang keluar merepek meraban. 
Terpaksa jawab jugak, tak kan la nak tinggalkan 0 plak..
Nak suruh penanda jawabkan ke? :)

Masa diberi 3 jam untuk menjawab tapi ada juga beberapa makhluk Allah yang dah keluar lepas 1 jam 1/2 menjawab.
Memang psycho dekat situ, aku tengok muka masing-masing dah gelabah sebab ada budak dah keluar awal.
Korang tak yah la nak gabra sangat. Relax sudah!
Keluar awal tuh ada banyak maksud, 
tak semestinya dia dapat jawab
ntah-ntah
tak dapat jawab, sebab tuh keluar awal.
Apa-apa pun, tak yah nak risau kalu mamat tuh keluar awal.
Diorang yang rugi, yang kita nih buat la sehabis baik.

Lepas nih ada 4 paper lagi menanti aku,
harap dapat jawab dengan tenang
dimurahkan dengan idea yang bernas untuk menjawab
Amin..

Comments

  1. gud lux 4 ur final.. cahiyok2 lagi 4 saja lg.. =)

    ReplyDelete
  2. Errr , mugkin nabila bukan volunteer itu :p
    Yeahh , good luck fr ur final !
    Aminnn.

    ReplyDelete
  3. Haha.Terima kasih awk berdua. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit