4/18/11

Peperiksaan Akhir.

Assalamualaikum.

Hye kawankawan. Apa khabar semua? Harap sihat walafiat ya. Sekarang aku dlm mood study week! Haha. Mengadap buku jek la sekarang nih.

Peperiksaan akhir dah datang da, bukan dekat lagi. Lagi 2 hari jek exam bermula..Nama jek study week tapi bukan seminggu pun. 4 hari jek dapat untuk preparation for final exam. Memang merungut la kan, sabar jek lah jalan penyelesaian nya. 

Kadang-kadang rasa FINAL nih macam TEST jek. Sebab apa? Memang tak sempat la nak menelaah kan. Ceh! guna perkataan menelaah. mcm pelik kan. Haha

Esok final, malam nih baru nak study. Apa kejadahnya. Kalu 2 4 chapter boleh la. Ini tidak, 10 chapter menanti, naik lebam mata nih bacanya. Sabar jek la kan. Memang lumrah kehidupan student kan. Biar susah-susah dulu, baru senang kemudian.

Tengok jadual final pun, memang mencabar jugak la sebab kebanyakannya tak ada gap. Korang tengok sendiri la eh. :|


Semoga berjaya kepada semua kawan-kawan tak kira la dekat u, poli ke. Memang sekarang nih final exam serentak. All the best. :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...