4/28/11

Dapat award Cik Atika Aula

Assalamulaikum

Hye gedik girls! Haha
Dah lama aku tak update entry. Almaklum la, sekarang minggu exam. So, jarang lah online.

Aku ada dapat award dari Cik Atika Aula. Memang cantik awardnya, Award untuk semua follower dia.
Terima kasih bagi SoL award dan SoL appreciate sangat-sangat. 

Ini dia award yang diberi oleh Cik Atika Aula. 



 Siapa yang tak follow dia tuh. Cepat-cepat jadi follower dia.
Nanti dapat award pinly dinky nih.

Terima kasih Cik Atika Aula :)

2 comments:

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...