4/21/11

Lepak.

Assalamualaikum
Hye gedik girls!
Aku nak cerita kedai kopi sikit dekat korang. Sebelum aku date dengan final exam sekarang nih. Hari tuh aku balik kampung dengan member aku. Member aku nih selalu ikut aku balik kampung sebab dia dah macam sebahagian family aku jugak. Sampai jek dekat Muar, rehat-rehat kejap dekat rumah. Malam tuh terus lepak dekat bandar. Jalan-jalan pusing satu bandar lepas tuh pergi Tanjung Emas, ingat malam tak ramai orang. rupa-rupanya ramai jugak yang datang especially family yang bawa anak jalan-jalan.

Tak stylo pun. Haha :)

ramai yang lepak, main layang-layang pun ada jugak
 Lepas lepak dekat Tanjung. Kitorang lepak dekat Laman Maharani plak. Dekat situ sunyi sikit. So, ramai jugak la pasangan kekasih lepak dekat situ. Laman Maharani nih dekat dengan Jambatan Sultan Ismail.
Dah terlanjur dekat dengan simpang tuh. Kitoang cuba-cuba la nak buat light trail. Nasib baik Amar nih terror dalam photography nih. Untung la kan! Haha. Tengok la hasil kerja kami berdua. Hoho

Dekat Jambatan Sultan Ismail.

1

2

3

4

5

6

7. Cantik tak background nya. :)

8

9
 Lepas dah penat, berpeluh amik gambar light trail tuh. Perut plak dah rasa sakit dan lapar bila kena angin malam. So, Kitorang lepak lagi dan lepak lagi dekat KFC plak. Banyak jugak la makan sebab ada orang sponsor. Haha. Chicken Chop sangat sedap dengan mushroom soup dia. Sungguh lazat! :)
Ini jek gambar yang sesuai untuk semua peringkat umur sebab gambar lain ada kelucahan yang sangat ketara. Haha.

Gedik jek. Sepak kang baru tahu :)



Mr Amar. Terima kasih sebab sudi lepak sama-sama. :)
*Sorry sebab gambar kurang memuaskan.

9 comments:

  1. singgah n follow:)hope u will follow back:)btw..nice pic n place...

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. Terima kasih:) sudah difollow.

    ReplyDelete
  3. oleh kerane aku mmg minat tgk pic2 mcm ni...jadi adelah Best jike aku click Follow nye butang tu..En sol , gambr2 tu mmg ade gaye..

    ReplyDelete
  4. yay. Terima kasih. Insyallah. Aku akan letak lagi pic terbaru.. :)

    ReplyDelete
  5. oit !
    bila balek muor ?
    tak bgtahu pon ! =,='

    ReplyDelete
  6. seriously comel gila blog kamu.
    :)

    dan ya, aku pun tak pernah dapat nak menghampiri bangunan2 kat Muar especially yang ada tulis MUAR tu sebab kalau siang mesti penuh dengan warga asing =.=

    ReplyDelete
  7. NATASHABORHAN: Last week la sebelum final. >.<
    LORD ZARA: Terima kasih puji. Lepas nih ajak blogger lain lepak bangunan Muar tuh. Biar warga asing takut nak datang lagi..Haha :)

    ReplyDelete
  8. nice picture... mmg smart la semua gmbr kt entri ni... keep it up.. ~

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...