Contest : Gambar Desktop Lappy !

Assalamualaikum
Hye semua. Hari ini aku ada masuk contest yang lain daripada lain.
Ini dia  cik Arcma Baharin yang first time buat contest.

Korang boleh klik banner atas nih untuk terus ke blog cik Arcma Baharin.
Cik Arcma pun ada jugak tunjuk kan sekali dia punya gambar desktop dia.
Memang cantik dengan gambar Lee Min Ho.


LMH tuh sebenarnya abang aku tau. Keep secret ok! Haha



Ini lah gambar desktop aku yang pakai sekarang.

Aku suka dengan gambar nih sebab colourful.
Ada flora sikit dengan bentuk curly.
Kalau korang perasan dekat bawah tuh ada fairy warna biru.

Jom kita ramai-ramai join contest nih. Tak rugi pun kalu join.
Kalu nak tahu syarat-syarat dia, boleh klik sini

Dekat sini aku ada tag 2 blogger.
Join tau.

Gadis Kampung Separa Bandar

Aku dan Photography

Comments

  1. hahaha..kalo pasal gambar desktop tu..apik xleh nk join lg..tgh serabut penuh jer file kt desktop..haha

    ReplyDelete
  2. wahhhh unik lah..

    tq join ye ;p

    ReplyDelete
  3. hehe..gudluck anda!salam perkenalan..;p

    ReplyDelete
  4. hype... balas jejak.. wahh.. minho gojesss.. *pengsan.. ehehhe..

    nice desktop awak... =)

    ReplyDelete
  5. Haha. Terima kasih semua. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin