Nak pergi Perancis.

Assalamualaikum.
Bonjour les amis? Hahaha. Tiba-tiba nak speaking bahasa perancis plak. Bukan apa, nak practice la sebab semalam aku dapat berita dari bestfriend aku dekat facebook, nickname dia mimie. Dia bagitu la yang 18april nih dia dah fly ke Perancis. Terkejut jugak la kan. 

Tak sangka jugak sebab ad jugak kawan aku yang study oversea. Memang seronok lah kan sebab dapat study dekat negara orang. Rasa sedih pun ad jugak sebab lepas nih dah tak boleh nak jumpa selalu. Agak agak 3 4 tahun baru boelh jumpa dengan dia. Haha. Mesti best belajar dekat sana. Dapat speaking perancis, balik Malaysia pun nanti dah tak biasa cakap Melayu. Haha. SEronokSeronok. Nanti dapat la pergi shopping-shopping, dapat naik menara Eiffel. Jangan lupa upload dekat facebook nanti. Boleh kongsi-kongsi pengalaman dengan kitorang. =)



Makanan semua sedap-sedap. Wow, memang seronok la. Pakai baju pun semua mesti uptodate, tak ada nipis-nipis nih. semua tebal-tebal..Mesti cantik. Haha

Mimie nanti jangan lupa kan kitorang plak dekat Malaysia nih. Kalu ad line internet dekat sana, rajin-rajin lah skype kitorang eh. Haha. Macam sana tak ada line plak. Semoga berjaya disana, cepat-sepat la biasakan diri disana eh. Belajar rajin-rajin dekat sana nanti. Jangan terpikat dengan mamat hidung mansung dekat sana tau. Ingat la mamat Malaysia yang hidung penyet nih masih ramai lagi menanti awak disini. Haha.

  Happy always and i'm gonna miss you much. Haha.

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin

Pantang Kalau Nampak Pelesit