Pages

2/25/12

Apa pendapat Korang ?



hye peeps ! aku just nak pendapat jek. Tak tahulah kan korang pernah tak alami situasi yang aku alami sekarang ni. Kalau nak luah kan perasaan dekat sini pun boleh jugak. :)


SANGGUP TINGGALKAN KAWAN DISEBABKAN AWEK YANG BARU KENAL 2 3 BULAN ?


Sharing is caring! Right ? :]

16 comments:

  1. hhmm. tak ptut rasanya. sebab kawan kan macam .. kenal dorang dulu dari makwe. tapi taktaulah. lain orang lain la pemikiran. kan ? ^_^

    ReplyDelete
  2. betul cakap @ciksukaberangan, kawan dh lebih lama kenal. terima kasih ciksukaberangan :)

    ReplyDelete
  3. tak patot lah mcm tu kalau lupa terus. siang datink dgn awek mlm lepak la dgn membe. pandai balance kan mase tu antara kwn dgna awek,kan?
    and then, tak slh dia nak spend masa dgn awek dia, baru nak bahagia, kene la pentingkan awek jugak :)

    ReplyDelete
  4. Kalau sy , lbih baik tngglkan bf /gf drpd kwn sbb kwn lah yg teman kita ktika sedih . lagipun bf/gf ni boleh crik .

    ReplyDelete
  5. terima kasih @epilogue wannabe, sebenarnya tak salah pun. tak halang pun sebenarnya. tapi betul cakap awk. kena balance kan. tq :)

    ReplyDelete
  6. tak patut... tengah mengalminya nyer sekarang.. tapi yg len nya kwn pompuan lah

    ReplyDelete
  7. ini adalah mengarut sebeb kawan la yg akan bersama kita smpai tua nanti





    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/02/promosi-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  8. kalau da carik awek mesti niat nak buat bini, mestilah pentingkan. kawan tetap kawan selagi dia fhm mana nak spend mase dgn awek & membe. kalau kwn tak boleh nk fhm, itu namanya TEMAN SEMASA, jgn lah pulaukan dia lak kalau dia bg lbh perhatian kat awek. sape tak syg awek. kwn tetap kwn . :)

    ReplyDelete
  9. @aku HaniAsyira wah, samalah dengan situasi kita sekarang ni. :]

    @Yaya ★ tapi kawan pun boleh carikan. susah la macam ni :)

    ReplyDelete
  10. @Ahmad Haziq Azlan memang la hingga tua tapi bukan sehidup semati. :)

    ReplyDelete
  11. lar jangan la tinggal kawan pula ^^

    ReplyDelete
  12. haih..cam tuh la manusia yang takde pendirian..:( ..ikut rentak hidup yg salah..pernah hadapi jgak..mmbe tggalkn sy smate2 boyfie..

    ReplyDelete
  13. memang anti betol dengan orang camnie.

    ReplyDelete
  14. penah berlaku kat diri aku ni...terkilan weh... :'(

    ReplyDelete
  15. nyampah. selalu kena. tima gaduh dgn awek, baru terhegeh2 nak cari member.

    ReplyDelete
  16. @Mr.Clive betul tu, memang rasa terkilan sebab kawan cepatberubah kerana awek.

    @Alynn Notnot haaa, itu pun betul. sekarang ni kawan aku tu pun menumpang balik duduk rumah aku. minta izinnya tidak. main masuk jek. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)