2/27/12

Goodies : Cute Items



Hye peeps ! Di sini aku ada sedikit koleksi yang aku kumpulkan cute items, kebiasaannya aku gunakan koleksi ini untuk assignment - assignment aku. Kalau korang nak cantikkan blog rasanya boleh jugak guna cute items ni. Cute items ni semua dalam bentuk .png . Ambil la yek :)

p/s : right click >> save image

14 comments:

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...