Korban Cuti T.T



Hye peeps ! Alhamdulillah, dapat jugak aku nak update new entry, sebelum ni tak dapat sebab internet dah suspended. Haha

Hari ni jumaat, ramai student dah balik kampung. almaklum la, hari ni dah bermula cuti untuk maulidur rasul dengan thaipusam. Semua excited nak balik. Tinggal aku dengan beberapa kawan jek yang tinggal dalam rumah ni. Baik-baik ada 9 orang, dah tinggal 3 orang jek. :]

Apsal tak balik ? banyak kerja la sayang. Haha. Nak muntah ke bila baca ayat sayang tu. muntah laa. :)

Bukan tak nak balik, tapi memang betul banyak kerja especially final projek dah kena submit next week. Oh my gucci ! tak sangka hujung bulan march aku dah start final. Assignment jangan la katakan. Lagi banyak cuti, laaaagi baaaaanyak assignment yang diberi. tension dibuatnya ! :]

Tadi elok jek tengah sedap-sedap buat notes economic aku, bila dapat tahu internet dah ok. urmmm, dah tolak tepi da notes nya. Janji nak siapkan lepas tulis new entry ni, kita tengok la nanti kejap dia tu bila la agaknya. :)

Start esok aku dah kena plan baik-baik punya, nak siapkan kerja yang mana satu. Harap-harap dapat la siapkan sebelum selasa depan. Terpaksa la korban kan cuti. Lepas dah jadi bos, ada kereta, ada rumah, cuti la puas-puas eh. *pujuk diri sendiri sebenarnya. :)

Minta maaf dekat mak sebab tak dapat balik cuti sambut maulud, dekat sini banyak jemputan thaipusam la. Haha Insyallah, sabtu ahad akan datang nanti sy balik eh mak ! i love u mak. :)

bye !

Comments

  1. hehe sama la kita pon tak balik :)

    ReplyDelete
  2. xpe bro...siapkan yg mana penting dlu...

    ReplyDelete
  3. settle kan mana yang perlu dulu ye...:D

    ReplyDelete
  4. Haha. Fokus pada yang penting dulu. :)

    ReplyDelete
  5. terperangkap di kolej
    esok ada hari interaksi bersama biro lagi. aduhai.
    hurmm :)

    ReplyDelete
  6. @Zaki Muhammadkesian dekat zaki. :) biasala tu, timba pengalaman baru.

    ReplyDelete
  7. Kat rumah. jap lagi balik dah. :p

    ReplyDelete
  8. gd luck utk exam akan datang =)

    ReplyDelete
  9. @Mr.Trollulz dh nak balik? kejap nya. haha :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin