Jom Report to Facebook!

hye peeps ! sambil semalam aku blogwalking pergi blog ke blog. awat? blog awak tak kena blogwalking dgn cek ka? haa, bak mai link awk dekat shoutbox cek naa. :)

Aku nak kongsi satu entry daripada dia. Aku dah minta izin tau. Ini ha cik empunya blog. Klik la header tu, kalau nak terjah blog dia. :)



Disebabkan bosan dengan fesbuk, bedah godek godek lah page ni... page itu lah. Then suddenly bedah jumpa banyak gila page yang kita sebagai Islam patut REPORT.

SEBAB APA KENA REPORT?

Sebab all of the pages menghina Islam yakni menghina Allah SWT. Takkan kita yang mengaku ISLAM nak buat " ada aku kisahhhhhh??? " . Pandang je then cakap "not my business!" . Tentulah tak kan? hikhok~

Kat bawah ni bedah sediakan link-link yang kita patot report.



Banyak gila babeng kan??? ok, camne nak REPORT?

Kalau korang tengok dekat bawah belah kiri page tu ade tulis report macam gambar kat atas. Just klik je then tick kan spam ke.. hate speech ke. Its up to u : ) Serius, suke lah pulak jadik Harry Potter tak rasmi. hahaha. Pasni bedah nak pergi carik lagik. At least kita ade menyumbang jugak sikit untuk agama kita. Wallahualam.

Just sharing. Terima kasih sudi baca!

p/s : Bedah = Diyana Norman :)

kredit : http://luvmaxle.blogspot.com/

Comments

  1. pergh..banyak gila...
    insyallah
    tq :)

    ReplyDelete
  2. dah cube report ...tp tk reti lah,,cmne yek??/....follow lh blog juga yer kekek

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin