2/4/12

Segmen "Saya suka blogwalking!" by Ieqa Halim



---------- tamat ----------

Hye peeps ! aku telah ditag tanpa rasa bersalah oleh cik hanan.
Haha. gurau jek! :)

Actually, memang aku suka blogwalking. :)
Terima kasih kepada cik hanan sebab tag aku.

Jom join ramai-ramai, kita meriahkan lagi segmen dari cik iega halim. Klik jek banner atas tu kalau nak join. :)

tahniah kepada yang di tag.

http://eeniemeeniemo.blogspot.com/

bye !

33 comments:

  1. haha... blgwalking cni balik. gudluck :)

    ReplyDelete
  2. dri segmen same :)
    http://itsmineaina.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

    ReplyDelete
  3. saye datang dari segmen yang same jemput singgah

    ReplyDelete
  4. @:: aina :: terima kasih aina. Nanti SoL balas kunjungan ke blog awk :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini :0 & click2 ape yg ader ehehhe

    ReplyDelete
  6. terima kasih singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. visit u back , im from the same segmen , nice to meet :))

    ReplyDelete
  8. mmbls walking2 sol .
    gud luck . =)

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen same..nice blog
    follow kamu yea...jemput singgah!!!

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

    ReplyDelete
  10. terima kasih datang sini. Jangan lupa bagi link sekali yek. nanti mudah SoL nak blogwalking blog korang. :)

    ReplyDelete
  11. done follow u back dear..:)

    ReplyDelete
  12. best nyer BLOG awak !! singgah sini .. :))

    ReplyDelete
  13. Segmen yang sama :D

    http://muchmuchmuchbetterthanyou.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

    ReplyDelete
  14. @dean
    terima kasih Dean, blog awak best jugak. :)

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sme
    http://cyunkchenta.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa_6702.html

    ReplyDelete
  16. woot woot. hai....singgah dari segmen yg same.. :)

    ReplyDelete
  17. Shiema datang dari segmen yang sama. JOm follow blog shiema pulak (: -http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

    ReplyDelete
  18. datang balik ke sini blogwalking :)

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum.. salam perkenalan. You have nice blog..

    ReplyDelete
  20. from the same segment..
    BW la to my blog oke?
    :)

    ReplyDelete
  21. sumpah ciut blog neh. hehe. dari segmen sama :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...