Pages

9/23/12

Misc Giveaway by Fatin , Fitrah dan Aina




Nak hadiah yang awesome ??  Jom la join giveaway dari Fatin,Fitrah dan Aina ni. 
Tak susah mana pun syaratnya.

Klik banner kalau nak join.

Rugi kalau korang tak join sebab hadiah nya memang AWESOME !! :]

LOMO CAMERA , CAMERA CANON , IPAD , OWL SLING BAG , SILICONE WATCH , SAMSUNG GALAXY S III , NECKLACE , EARING , SHAWL , TOPUP RM20 , FELT NAME 


PENGALAMAN ANDA SEMASA MENGEDIT BLOG

 Aku memang suka mengedit blog sebab aku suka tukar-tukar design. Aku edit blog dengan bantuan bloggers yang banyak bagi tutorial contohnya blogger bicara farah dan lysaa faizureen.

Aku akan mengedit blog bila ada masa lapang especially waktu malam. Sanggup overnight semata-mata nak mengedit blog. Power tak aku? haha. Kalau study mcm tu, bagus jugak kan. :]


DAN TENTANG KELUARGA ANDA

Aku anak pertama daripada 4 adik beradik, 2 lelaki dan 2 perempuan. Abah aku kerja government dan my emak adalah official housewife. Kami ber-4 masih belajar.



9 comments:

  1. singgah sini~ menarik ni ;)

    ReplyDelete
  2. Emm. menarik! tapi mesti kena like banyak fanpage. huhu

    ReplyDelete
  3. follow.. sini.. goodluck awk :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan,

    menarik di sini..

    fatin zaini singgah dan follow anda :)
    http://www.fatinzaini.com/

    ReplyDelete
  5. hmmm is skan tak berapa confident nak join GA sebab internet unstable lagi, nanti stable is join ok?



    Santai iskandarX

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)