9/25/12

Follower ke 800. Thanks y'all! :)



Alhamdulillah. hari ini blog aku dah mencecah follower ke 800. 

Terima kasih di ucapkan kepada Mr. Oziz Tale kerana sudi follow blog Mr.Moustache. :)

Jom kita terjah blog beliau dan ramai-ramai follow beliau :)




Terima kasih jugak kepada semua rakan-rakan bloggers yang sudi baca, komen dan follow blog aku ni, Mr.Moustache :{

12 comments:

  1. terima kasih amy syahiera :)

    ReplyDelete
  2. i'm ur follower ke 810..! hehe.. ad gift tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum terfikir lg nak bagi gift. :) btw, thanks follow sini >.<

      Delete
  3. hai..nice info here..sangat berguna..i follow u!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awk! i follow you too :]

      Delete
  4. Replies
    1. haha, tak pe. insha allah, bila ad masa free. Follower lain jugak akan dibuat macam itu jugak :)

      Delete
  5. 818 datang lapor diri..hehe

    tahniah :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...