9/27/12

Freebies Background Paddle Pop


Sekarang masih dalam mood study week, next week baru final exam, hibernate dalam bilik aje. 
Jadi, idea pun tak datang-datang. :]

 Tapi hari ni aku nak kasi freebies background untuk korang. Idea design ini pun datang dari design tudung Radiusite. Tak percaya ke ?? meh aku tunjuk sikit.


Theme freebies kali ini adalah paddle pop (:

Sila ambil, jangan malu, jangan segan :)

Tolong bagitahu kalau korang ambil yek!

Right Click > Open Image in New Tab > Right Click > Save Image As















Aku memang suka design yang pelik-pelik. So, sorry la kalau korang tak berkenan yek :)


3 comments:

  1. pls follow me marcchanelette.blogspot.sg

    ReplyDelete
  2. nak boleh...baru warna-warni blog tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..ambil la. dengan senang hati, aku bagi (:

      Delete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...