Pek Hotlink Edisi Kampus 2012



Jom daftar kalau korang seorang PELAJAR! 
Kini korang boleh nikmati kadar terendah + validity 4 tahun dengan HOTLINK Edisi Kampus baru :D
Tiada lagi batasan untuk korang hidup suka-suki bersama rakan-rakan di kampus. 

Dapatkan pek SIM di roadshow kampus berdaftar & register di facebook hotlink untuk ganjaran2 hebat, khas untuk pelajar kampus berumur 17-24 tahun.

Nikmati keberanian dan semua yang membuatkan seorang pelajar menjadi 
hebat dengan Hotlink Edisi Kampus!


Klik disini



Comments

  1. wahhh
    ads special ni dari nuff kan
    tahniah tahniah

    ReplyDelete
  2. lebih kurang macam youth club je.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah..memang sama aje. promosi dulu nama youth club then sekarang myb dh tukar kepada edisi kampus. Tp both pek still focusing to student/ teenagers. :]

      Delete
  3. Replies
    1. a'ah. memang best pun.. jom join ramai2. aku dh join da. :]

      Delete
  4. haha . dahh nak smbung blaja . takk boleh nak pakai dah . hehe

    ReplyDelete
  5. aku punya pelan youth club masih aktif lagi sebab last expired 2014 hehe....

    ReplyDelete
  6. Macam mana nak upload gambar kad pelajar ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. myb boleh scan kad pelajar tuuuu. :)

      Delete
  7. kenapa sms tak 1 sen pon...5 sen jew sms

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana la saya tahu. saya just share jek. :)

      Delete
  8. klw bdk spm??mne ade student card~ -_-

    ReplyDelete
  9. Kalau pelajar stpm, nak beli dimana simkad edisi kampus ni?

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin