Majlis Pertunangan Solehah & Khairul


31/8/2012 telah berlangsung majlis pertunangan my sis, Nur Solehah bt Mohamad Nor dengan Khairul b Md Shah. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar dan tak ada plan B, guna plan A ajee.. hahaha :]

Sebelum ni aku ada post pasal diy: Veil. Aku pun dah janji nak tunjuk kan veil yang 100% siap. Tapi minta maaf, tak sempat nak snap yang full picture untuk veil tuu.

Gambar version veil dah ada atas kepala aje dapat snap sebelum pihak lelaki datang berduyun-duyun dengan membawa 7 hantaran berbalas 17. Terkejut dengan bilangan hantaran dari pihak perempuan. Banyak beno sponsornya! :)


Seperti yang dirancang, bunga 3d atau poddle flower di jahit di bahagian atas kepala dan tepi veil, manakala bahagian hadapan veil di jahit dengan kain lace ajee..

Mula-mula nak buat bunga 3d tu ikut warna baju tapi tak berani nak buat, takut tak matching dengan color baju pulak..


Ini tengah tersipu-sipu nak sarungkan cincin.

Gembira bila tengok adik dah jadi tunang orang. Diri sendiri bila lagi?? hahaha

Rasa bangga bila tengok hasil kerja kita ada orang hargai. 

Tahniah diucapkan kepada pasangan
dan
jutaan terima kasih kepada semua kaum kerabat yang banyak bertungkus lumus menjayakan majlis ini.
Lots of Love ♥

Alhamdulillah.



Comments

  1. cantik la veil tu, pndai buat..
    Congratz for ur sis..;)
    semoga berbahagia ke akhir hayat dan dipanjangkan jodoh dgn yg tersayang..

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaa...d veil, its so nice! i lv itttt~~~

    ReplyDelete
  3. cantikkan! terima kasih banyak2 hazirah! :]

    ReplyDelete
  4. diri sendiri tu x lama lagi tu..hihi..cantik veil

    ReplyDelete
  5. @CikNana : Saya lama lagi..kumpul duit banyak2 dulu. :)

    terima kasih atas pujian awak! ahaksss :]

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin