I'm So Sorry!


Dengan berat hati, terpaksa tamatkan segmen : 8 things about me, dengan awal dah tak larat sebenarnya sebab aku ada komitmen baru yang penting.

Sebelum ni, aku plan nak duduk rumah jadi bibik/babysitter sahaja bila cuti semester tapi aku terpaksa kerja atas faktor kesian dan mata duitan. hehehe.

sebenarnya, tempat adik aku kerja kekurangan pekerja. Jadi dia pun tengah cari pekerja baru. kerja pun just jadi cashier saje. jadi no hal la kan, sebab sebelum masuk belajar dulu pun aku ada pengalaman kerja dan aku terima kerja ni sebab bos dia offer aku gaji yang agak besar. jadi nak tak nak, terima jek la..


Dah setahun tak kerja, kalau sebelum ni cuti semester just duduk rumah jek. Bila kerja, mak aihh!! kaki lenguh la, sakit belakang la, tak cukup tidur la, macam-macam masalah. Jadi, disebabkan itu la aku terpaksa tamat kan awal segmen tersebut atas faktor komitmen kerja. Sorry sangat-sangat. Tak predict pun, ingatkan boleh nak teruskan, tapi kalau kerja masuk 7pg hingga 7 malam. Kerja full seminggu tanpa ambil cuti. Memang tak sempat nak online. balik rumah memang dah terbongkang atas katil. Nak bangun pun, tak larat.

sorry sangat-sangat yek atas date line segmen yang awal. Btw, blogger bertuah yang akan di letakkan dalam bloglist dan setiap entry baru Mr.Moustache akan diundi berdasarkan pakar tilik, Random.org. Baru adil dan saksama..terima kasih banyak atas sambutan segmen ini, nampak nya sangat membanggakan. :)

Comments

  1. owh, nak bekerja. bagus la tu. ada juga pengalaman & duit poket. hehe... kalau ada masa, jgn lupa update blog yea.. ^___^

    ReplyDelete
  2. Takpa Mr. Moustache ^_^
    Selamat berkerja ya...

    ReplyDelete
  3. sbb 2 upanya,,xpala
    Mf di3ma,,^__^

    ReplyDelete
  4. harap2 bertuah la blog saya...kikikikii..=)

    ReplyDelete
  5. gud luck k... hehe pndai cr duit poket

    ReplyDelete
  6. cari duit nak kawen lettew harharhar..selamat bekerja ..

    ReplyDelete
  7. hana dah follow sini ;) sorry lmbt follow ;)

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah ramai yang faham.. Memang tak tekerja kan dengan kerja lagi dengan segmen lagi. Keep ur time dear :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin