10/26/12

Blogger Bertuah Dari Segmen...



Ok, ini adalah entry ringkas. alhamdulillah, segmen aku dah lepas beberapa hari lalu. baru hari ini sempat nak update. Btw, aku dah dapat blogger bertuah yang akan dimasukkan ke dalam blog list dan setiap new entry Mr.Moustache selama 1 bulan.

Aku menggunakan random.org untuk mencari no bertuah yang yang ada pada setiap blogger. Ok ini adalah 8 blogger yang manyak untuuungggg maaa. :)




















Tahniah diucapkan kepada 8 blogger diatas dan selamat hari raya aidladha buat semua umat Islam. ♥

8 comments:

  1. Tahniah kepada 8 blogger yg bertuah & Selamat Hari Raya Aidiladha, Mr. Moustache! ^___^

    http://allaboutmeputeripanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Woahh .tak sangka saya bertuah, numb 15 .Alhamdulillah :) bahaha. thanks.

    ReplyDelete
  3. Entri Yang Best :)

    Dah Lama Follow Blog Awak . Follow Blog Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima sudi singgah blog saya. btw, saya akan follow awk jugak :)

      Delete
  4. Yeayyy!! Ade. Hehehe. Thanks!!! :))))

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...