KFC Zinger Double Down Memang Superlicious !!


Alhamdulillah,  hari ni dapat la relax sekejap selepas berhempas pulas menjawab 2 paper QMT yang boleh membuatkan student menangis ketika menjawab final exam. :]

Disebabkan kekusutan yang melanda, akhirnya dapat jugak kaki ku melangkah ke KFC untuk merehatkan minda dengan memakan KFC ZINGER DOUBLE DOWN BURGER. hahahahaha


yeeppii !! Excited nak pergi KFC Segamat. Sebelum ni telan air liuq aje bila tengok iklan dalam tv. Akhirnya pergi jugak dengan kawan, KFC kali ini menampilkan burger terbaru mereka iaitu KFC Zinger Double Down Burger.


Tadaaa !!
Ingatkan nak beli 2 ZINGER DOUBLE DOWN tapi dapat beli 1 aje, terpaksa la ganti dengan X meal Regular.


X meal Regular ni, kalau tengok dalam gambar macam besaq aje dia punya burger tu. Realiti nya, comel loteh aje. Memang tak cukup. Sekali telan aje :]

Dengan isi ayam yang lembut sebagai pengganti roti menjadikan ianya lebih nikmat dan lebih rasa ayam bagi penggemar ayam khususnya. Dilapisi keju dan kepingan ayam, sos mayonis dan sos chezzy wedges menjadikan rasanya memang awesome. Mabeles!! Fantastic!! bombastic!! :)


Serious!! memang sedap gileerrrr !. Rasa tak nak share aje burger ni dengan member. Nak makan sorang aje! hahaha


Dengan rambut serabai, macam baru bangun tidur terus pergi melantak dekat KFC.
Kisah pulak aku kan, orang lain relax aje masuk mall pakai kain pelikat. bhahaha


ini kawan aku, Amarul Samsudin. Dia ni blogger jugak,
Nak promote jugak kan :]

Siapa ada kad diskaun 1 siswa tu bolehlah guna untuk setiap pembelian di bawah harga RM20. Guna kad tu tadi dapat ler diskaun dalam 10-20sen.

Korang boleh cuba sendiri dan rasai kesedapan burger Zinger Double Down. Memang tak rugi kalau korang beli..Memang affordable!

Combo set - RM9.95 
Ala carte - RM7.95 

Bon apetite >.<



Sedap hingga menjilat jari beb! Licin habis. :]


Comments

  1. mana sedap lagi? samurai ke zinger ni? hahaahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. urrmm. rasanya zinger much better than samurai. :)

      Delete
  2. Lapar terus bila tengok burgeer tu bah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom beli zinger lagi. hahaha :)

      Delete
  3. bah,mau di aga ne krg tau..he

    ReplyDelete
  4. Hehehe wana lom makan burger nie lagi.. Baru dpt test burger samurai mc d!!! Pun sedap!!! Burger mampat rasa isi daging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rugi kalau cuba zinger ni, memang superb! bhaahaha :)

      Delete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin