10/30/12

Blackberry Bold 3 (9780) For Sale


SOLD OUT


Ada sesiapa yang berminat nak beli blackberry bold 9780 ? kenalan rapat aku berhajat nak menjual bb ni. Keadaan bb ni memang baik, dijamin 100% sebab owner dia memang cermat, pandai jaga barang. Cuma aku aje yang suka jahanam kan barang dia. :P

Sebab dia nak jual adalah,

1. sudah bosan pakai bb
2. keypad kecil, kiranya jari dia beso sebenarnya.

secara jujurnya, dia memang tak pandai guna bb sebenarnya..maaf ye bukan nak mengata tapi nak bagitahu motif utama kenapa nak jual.

bb ni masih baru lagi sebab ini adalah hadiah daripada abang dia selepas Sony Experia X10 dia rosak..

Jika ada sesiapa yang berminat, boleh pm aku. Harga dan specs handphone seperti dibawah.


BLACKBERRY BOLD 3 (9780)

-> Fixed price = RM500
-> Free postage
-> Brightstar (Original)
-> Termasuk Memory Card 8GB, Charger
-> Ada WiFi,Bluetooth,BBM dan lain-lain
-> Condition seperti di gambar bawah :



Kalau ada sesiapa yang berminat boleh pm, email atau komen disini. Jangan risau, bb ni memang dalam condition 100% dijamin halalan toyyibah. hehehehe


Jom singgah blog diorang.



6 comments:

  1. aiseh....boleh nmpk pulak phone bila tgkp gmbr...
    pandai dia jaga...

    ReplyDelete
  2. a,ah eh..bleh nampak..he

    ReplyDelete
  3. rsa interested la.. bole IM kt FB sya, (wawa que) saya tunggu tau, if still ada la.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry2. bru replay. dh x ada lah awk. sorry eh

      Delete
  4. Ada lagi ke ni? Interesting la.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...