Pages

10/19/12

Hip Hip Hooray



yeah !!
Alhamdulillah, hari ni jumaat yang penuh barakah. 
Akhirnya aku dah habiskan final exam untuk this semester
and
next semester dah tak ada final exam
just
FYP untuk praktikal.

sungguh gumbira daku pada hari ini. :) hahahaha

sangat berpuas hati dengan last paper tadi, 
macam confident jek boleh lepaskan. 
insha Allah, lepas punya. :)
aamiin.

insha Allah, lepas nih duduk rumah aje la kan.
malas nak kerja.

jadi babysitter / bibik lagi best.
hahaahahah :)

bye-bye

8 comments:

  1. Masa ni la nk rehat puas2 n malas2...... ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, memang nak chillex ajek. tp takut badan naik nanti. susah nak turun pulok kan. :)

      Delete
  2. sama la FYP je...tp sekarang tgh praktikal..

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti dan menjadi babysitter/bibik ^_^.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, jadi bibik/babysitter tak bergaji :)

      Delete
  4. sama la kiter ! nak duduk umah , jadi bibik terhormat . haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, dah boleh belajar memasak dah. :)

      Delete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)