SUKOL 2011

Assalamualaikum..
Hye boboy and gugurlz, mcm mana dgn hari ini? harapharap semua dlm keadaan baik ya..
smlm SUKOL telah berlangsung dgn meriah sekali dgn perasmian yg berlangsung dipadang utama UiTM Johor. Perarakan masuk dan tabik hormat oleh kontinjen kolej masingmasing yang disertai dengan persembahan yang mengikut tema yang diberikan. Tema pada sem ini adalah FLORA FAUNA. mesti mcm pelik kan tapi ok jugak la tema nih. mmg pening jugak bila x ad idea nak buat persembahan.
Kolej Sempana Riau dapat tema BUNGA MATAHARI dgn KELAWAR. Memang best persembahan SR, lagilagi bila ad nya queen SR buat miming dlm persembahan tuh. Tahu x siapa queen SR? mesti la Kiambang. Hahahaha. Memang meletop gila bila dia muncul..Sambilsambil aku dok sedap tgk persembahan diorang, aku ad la ambil sikit gambargambar tapi sorry la ya sbb gambar nya x cantik la..Almaklum la kan, hp saya nih murah jek. nak zoom pun dh x cantik gambarnya..

Persembahan dari Kolej SMK membawa tema MONYET dan PISANG
Dkt tengahtengah tuh ad Kiambang - Kolej SR

Kolej Intan membawa tema ANGGUR dan TIKUS

Kolej SAB bawa tema DAUN dan RAMARAMA




Koleh Mutiara bawa tema KACANG dan CHIPMUNKS

Kolej TS pula bawa tema KAKTUS dan LEBAH






Kolej Sempana Riau




 Tahniah diucapkan kepada semua pasukan diatas menjayakan perasmian SUKOL..GOod Luck ya semua pasukan! Chaiyok-Chaiyok!!

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin