2/19/11

Sambutan MaulidurRasul peringkat UiTM Johor

 Assalamualaikum
Hye kawankawan. UiTM Johor telah mengadakan majlis sambutan Maulidur Rasul peringkat UiTM. Oleh itu, semua kolej mesti la menyertai perarakan tersebut. Kolej SR turut menyertai perarakan, sebelum join perarakan tuh mesti la ad sepanduk dgn kain rentang. So, aku and the gang pun turut terlibat untuk membuat 2 benda tuh. Jalil, Ammar dan Fizi tuh la gang aku. Aku just tolongtolong cat dan beri idea jek. Aku x la pandai sangat nak lukislukis nih.
Alhamdulillah, koleh kami dapat tempat ke-3. Sedih jugak la sbb x dapat no 1. Memang penat buat benda alaa nih, sampai pukul 2,3 baru naik atas nak tarik selimut. ok jugak la, at least ad jugak la no 3 tuh. Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak langsung.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...