2/10/11

Top 10 TV series

Assalamualaikum,
hye u boboy and gugurlz! Haa, hari ni aku nak  tunjukkan korang Top 10 TV Series yg aku paling minat nak tengok bila balik rumah. Tv series nih bercampur dari zaman tok kaduk lagi sbb mmg aku obses dgn tv series list sampai bergaduh berebutkan remote control tv rumah aku. List ini aku buat berdasarkan taste aku. So, sorry kalu list nih meloyakan korang ya!


 10. Merlin


9. Supernatural


8. Boys Over Flower


7. Nur Kasih


6. Personal Taste


5. CSI : Miami


4. AdaMaya


3. Ugly Betty



2. MasterChef Australia

dan sekalung
Tahniah kepada  Juara Top 10 TV series

1. Junior MasterChef

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...