Pages

8/18/11

Jom Teka! #1


Hye bloggers!
Ok hari ini aku saja-saja nak buat contest
tak macam contest pun sebenarnya
aku lebih suka mention game la, boleh kan?

Aku namakan game ini 


siapa-siapa pun boleh join.
Aku akan bagi satu gambar dan korang kena lah TEKA
Simple jek gambar dia, tak susah mana pun.

Kalau siapa yang dapat jawapan betul, 
aku akan REVIEW BLOG korang 

Tak ada syarat dan terma pun kalu nak join game ini, 
korang bagi jawapan dekat post ini besertakan LINK blog korang. 

Game ini berlangsung selama 5 jam SAHAJA. Pukul 7 nanti aku akan tutup game ini.
JomTeka Gambar ini.


GAME OVER
*TUTUP*

9 comments:

  1. Kepit baju tu, hape nta nama dia. Haha :D

    ReplyDelete
  2. azie tau..pengepit baju..
    haha :D

    ReplyDelete
  3. kompom2 penyepit baju(Kayu) yang di cipta utk kepit baju spaya xjatuh dari ampaian....

    *ter'over explain pulak..huhuhu...

    ReplyDelete
  4. alaa, pengepit baju ~ hihi

    ReplyDelete
  5. lambat dah lah nak join. huuuu.. lain kali, buat lagi ye. ^^

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi join game ini. :)
    GAME OVER. Dh tutup ok.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)