Blog Review 2 JOM TEKA! #1


Ok hari ni aku nak sambung blog review,
lagi 3 blogger sahaja akan di-review

mari kita terjah blog teruna sorang nih

http://putrakakashi.blogspot.com/

seorang putra berasal daripada Langkawi

Nickname Awie

Dia nih wing-mate aku sebenarnya, so kitorang kenal antara satu sama lain. Haha

Blog dia simple but nice

Aku suka baca blog dia sebab dia guna ayat yang 'selamba'

aku suka ada logo UiTM di hatiku :)

Dia sayang sangat-sangat dengan classmate, banyak gila gambar tuh. Jealous i!

dia nih MPP. Haha kena jugak mention! :)

Jom singgah blog awie! Tak rugi korang

blogger seterusnya adalah


http://qweenzsixthlurve.blogspot.com/

Cik Dara Kampung berasal dari Pekan, Pahang

Header blog dia cantik

Hamster dia comel! :)

Perempuan memang sweet kalu dengan colour Pink

blog dia cantik, simple, ah! memang suka lah

mudah nak baca sebab font dia size besar

ayat-ayat dia pun simple, selamba dek jek

widget dia semua tersusun, suka jek tengok blog dia :P

Dara Kampung, Hanis Zalikha 1 kampus dengan saya tau :)

Jom follow Dara Kampung!

Lastly,

Jom singgah blog afiqaDayana

http://afiqadayana.blogspot.com/

Blog dia cantik, colour pink jugak tau!

simple, tersusun widgetnya, memang cantik la nak katakan

Follower dia dah ramai laa!

penggunaan bahasa yang simple jugak, tapi kecik plak size font dia

Icon dalam shoutbox dia sangat comel

Buka blog dia laju jek, tak tersekat pun

Ok selesai dah blog review JOM TEKA! #1. Insyallah aku akan buat lagi game JOM TEKA! tuh
Mungkin next week , tak confirm lagi

bye!

Thank you for reading this entry

Comments

  1. dah terjah dara kampung je. yg lain tak lagi. ;)







    mmg tak jumpe ke button follower? tak pe. its ok. thanks singgah. ;)

    ReplyDelete
  2. dah jumpa da. follow :)

    ReplyDelete
  3. hoi2...
    thnks tau...
    aku lama x on9...
    bila on9 baru perasan.... ^.^

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin