8/15/11

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim





Apa khabar semua bloggers? aku dah lama tak join GA ini, so rasa macam nak join jek bila tengok GA seorang blogger cun nih. Rasa macam boleh menang jek. Haha. Sedapkan hati jek. Korang boleh join GA nih. Simple jek syarat dia. Guys boleh click dekat banner atas untuk maklumat lebih lanjut.

Ok, disini aku nak 3 orang yang bertuah

amarul
awie
LuNa



Thank you for reading this entry!






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...