Pages

8/18/11

Jawapan JOM TEKA!



Hye uolls!
Apa macam dgn juadah berbuka puasa tadi? mesti sedap-sedap lauknya,

Ok lah, tengah hari tadi aku ada buat 'game' JOM TEKA!
first time aku buat benda tuh.
Saja-saja jek buat 'game' tuh.

Sambil ber-blogwalking tuh, boleh lah main teka-teka.
Tak susah mana pun gambarnya.

Aku dah ada pemenang untuk JOM TEKA! #1 ini,
ada 6 bloggers yang dapat jawab dengan betul.
Memang 6 orang jek yang jawab, maknanya semua jawapan betul lah.

Ini gambar yang kena teka

dan

ini adalah jawapannya


Ini adalah list pemenang JOM TEKA!

Fatin Diana

Fana

Azie Azman

AwieKashi

Dara Kampung

Afiqa Dayana


Nanti aku akan post kan blog review untuk semua pemenang.

Tahniah uolls!

6 comments:

  1. huhu...kasi susah ckt pas nie...bia kasi perah otak bulan posa nie luhu..

    ReplyDelete
  2. Insyallah, aku akan buat lagi JOM TEKA! nih, nanti letak gambar paling susah nanti. Biar berkerut dahi ko fikir nanti. Haha

    ReplyDelete
  3. ALA.. baru nak teka. kiki.

    ReplyDelete
  4. xpe...kaw,,kaw punya....HAHAHA!

    ReplyDelete
  5. yeah..kasi hadiah kad raya ok gak..

    ReplyDelete
  6. baru je baca post ni harini, hehe.

    **cantik ek? terima kasih. haha xD poyo jek.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)