3/18/11

Malaysia pun ad popular porn actors.

Assalamualaikum.
Hye semua. Hari nih aku nak share la something. tak tahu la benda nih bermanfaat atau tidak. Ikut opinion masingmasing la nk ckp apa kan. Sambung la cerita semalam kan masa aku curikcurik online dalam kelas java. Aku pun search la pasal pornography tuh. Jgn fikir bukanbukan ok. I nih suci lagi tau!! Huhuhuhu Aku search la pornography by region dkt wikipedia. Dalam wiki tuh nak bagitahu la pada kita kan tentang certain negara yang legal kan pornography dan ad jugak negara yang illegalkan benda ala tuh. Aku x nak la ckp pasal negara lain tapi nak ckp pasal Malaysia, tanah airku. Dekat Malaysia tuh memang la mengharamkan penjualan sebarang yang secara langsung atau tidak langsung yg berkaitan dengan pornography tuh. Memang bagus la negara Malaysia buat macam tuh. Bila aku tengok info tentang Malaysia tuh ad jugak dia letak popular website dengan best mong the best porn actors. Terkejut jugak aku bila ad jugak actors dkt Malaysia nih. Tak pernah pun dengar nama BELIAU sejak aku hidup 20 tahun nih. Yang aku tahu Maria Ozawa ad lah. Itu pun negara Jepun kot. Nak ketawa pun ad jugak bila baca wiki nih. Aku baca tentang negara lain pun x ad la nak list kan best website dengan popular porn actors. Apaapa pun, ini just untuk kongsi maklumat yang mungkin kurang berfaedah. Lepas nih. korang jangan gatal tangan nak search website dgn porn actors Malaysia nih eh. Pakcik cubit nanti baru tahu!!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...