Happy Birthday Abah and Busu!!


Assalamualaikum.
hye kawankawan. Buat apa tuh? Tgk baca blog eh..Hahahaha. Memang la tgh baca blog.. Bengong!!
Ok lah..Hari nih 10hb 3 2011 merupakan hari jadi orang yang aku sayang. Agak2 siapa ek?? Cuba tgk title post aku nih. Huhuhu mesti lah bapak aku, Mohamad Nor B Hassan dgn makcik kepoh  aku, Sa'diah Othman..Hahahaha. Kebetulan la plak birthday diorang sama. Memang senang la nak celebrate samasama. Untung la diorang dpt celebrate samasama dkt rumah tuh. Aku sorangsorang jek dkt sini. Adik aku just send gambar kek jek. Telan air liur jek la aku nih..Hahahaaha. Tadi mak aku dah call pagi2 buta. Aku x sedar langsung yang hp berbunyi. Mak aku suka kalu free call nih. Dapat la dia call semua orang, bergosip2 dgn jiran sebelah pakai hp..Hahahaha. Bapak aku bukan minat sangat nak call2 orang nih. Apaapa pun, selamat hari jadi diucapkan kepada bapak dan busu. Semoga panjang umur, sihat tubuh badan dan dimurahkan rezeki disamping keluarga tercinta.
Kek untuk bapak aku. NyumNyum
Kek untuk makcik aku. Sedapnya!!

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin