Sabar je lah..

Assalamualaikum
Hye gedik gurls and lonely boys! Apa khabar semua? harap sihat ya semua.
Sejak akhirakhir nih, assignment dah semakin banyak kena buat. Presentation dh dapat task.
Memang busy la nak dikatakan sebab final exam pun dh nak dekat. Lebih kurang 4 minggu jek lagi. Group project pun x dapat lagi. Memang tension kalu difikirkan sebab makin hujung sem, makin banyak lah kerja nak dibuat. Lecturer pun buat dek jek. Senyap langsung tentang project. Tapi x pe, sabar jek lah. Habiskan satu persatu assignment yang dh melambak nih..Dah siap nanti, mungkin project tuh akan dapat..Haraharap semua kerja aku dapat jalankan dengan lancar. Amin..

Comments

Popular posts from this blog

Kerja di 7eleven part 1

Pantang Kalau Nampak Pelesit

Kemudahan di kawasan UiTM Jasin