3/5/12

Segmen : Tambah Follower Sampai Pening



http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

Hye peeps! hari ni baru aku dapat nak online, sambil-sambil check blog, aku telah di-invite oleh owner punya segmen untuk join segmen dia. So, aku pun join jugak sebab tak ada idea nak post apa lagi. :)

jom join ramai-ramai. Klik banner kalau nak join. :)

dateline : 18 Mac 2012

34 comments:

  1. Thankz join kawan .

    Ini senarai peserta , selamat berblogwalking sampai pening .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segment..cute blog..

    http://dotscomel.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  3. slm...dtg sini bls kunjungan awk.. =)

    ReplyDelete
  4. heyya. guy with cute blog? pelek tapi sukaaaa :> do follow mine
    http://kikolotto.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  5. hari tu datng singgah tempat kita . kita datang singgah kembali . sambil jadi pengikut yang baik lagi suci :P

    ReplyDelete
  6. Shiema singgah sini. Jom follow Shiema pulak (: http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  7. thaz yea follow elly follow blik..;D

    ReplyDelete
  8. hi! dtg dari segmen sama. :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  9. Thanks singgah blog ara.
    Ara follow sini :D

    Nice blog!

    ReplyDelete
  10. hi! pka dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog pka ye.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. fllow me

    http://www.kirinselamaperak.com/kenapa-kubur-perempuan-lebih-dalam-digali-berbanding-lelaki-kirin-selama-perak/

    ReplyDelete
  12. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    singgah sini...foLLow me yah

    ReplyDelete
  13. terjahhhhhhhhhhh sni BW

    ReplyDelete
  14. hai! datang dari segmen sama.
    rilek-rilek je, jgn sampai pening..hehe

    ReplyDelete
  15. follow sini from the same segmen. follow me back k ;)

    http://kasihdani.blogspot.com/2010/01/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html?showComment=1331647195109#c8111490656889539013

    ReplyDelete
  16. dah pening bw dah ni=.='

    http://saranghaesolehah.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  17. dari segment yang sama.. follow you

    ReplyDelete
  18. terjah sini !!!

    da follow awk .
    terjah + follow sy ea .

    http://storysalawakya.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  19. hey, dari segmen yg sama :)
    follow back yurp -,-
    http://crazymeant.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  20. Assalam, datang dari segmen yg sama. Datang dengan misi utk menghuru-harakan dunia blogger... hahaha... nie first time jejak kaki kat sini... nice to meet u...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  21. hai! saya datang! datang dari segmen yang sama! follow awak balik! terima kasih kerana sudi follow saya!

    ReplyDelete
  22. follow sini dari segmen yg sama.. jemput follow saya balik ya.. :D

    http://operasihitam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  23. Dr segmen yg same..Singgah n follow u..follow me back yea :)

    http://frinesfunky.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-followers-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  24. done follow . follow me back k

    http://muslimahcintaislam.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  25. hye ,datang dari segmen yg sama . done follow u . hit me back okay . thank



    http://cadburydaim-snickers.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-followers-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  26. SEGMEN SUDAH TAMAT . TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA YANG DIBERIKAN .

    INI LIST PESERTA FULL . SELAMAT BERBLOGWALKING YEA KAWAN .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  27. follow blog awk dr segmen yg sma.. hrap sudi follow blog sy
    http://iejais2325.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen yg sme
    done follow ^_^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete
  29. [ini ayat copy paste is tau..lepas ni akan datang menjenguk lagi, insyaALLAH]
    1. Is datang kelik button folo teruih, kalau ON, maka im ur next followerz , if OFF, maka is sudah sedia folo previously.

    2. is tinggai komen kat ruangan ni selepas step 1 di atas dilaksanakan

    3. salam ukhwah (^___^) dari segmen yang sama

    ..................................
    http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html
    ..................................

    jemput2 singgah teratak sFaqir 'ilmu

    ReplyDelete
  30. Saya follow sini ea

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pening.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi singgah, baca dan komen sekali.
Sayang you alls! haha :)

kaf ba ra kaf ta alif nun

monday blues kononnya ni, hahaha tengah hujan lebat sekarang, jadi aku rasa macam bosan duduk rumah ni ada baiknya aku tulis sesuatu dal...